Fotografe


Hallo,

 

Ten eerste welkom op mijn fotografie site. Mijn naam is Kim Dogger en ben 27 jaar. Voor mijn hobby maak ik foto's met een Canon EOS 550D spiegelreflexcamera. Ben in het bezit van een EF 18 - 55 kitlens en een EF 75-300mm lens. 

 

Zelf heb ik een Shetland x Appaloosa merrietje genaamd Nadja en is 8 jaar oud (rechter pony op de foto hier boven). Door haar is eigenlijk mijn fotografie hobby begonnen. Al snel kwam dus mijn spiegelreflex camera die mee naar stal ging.  Nadja heb ik al vanaf veulen. Toen ik haar voor het eerst zag was ze zelfs nog nat van de geboorte.

 

Naast fotografie vind ik vrijheidsdressuur en mennen met Nadja doen erg leuk. Nadja leert erg snel en kan al verschillende oefeningen in het vrijheidsdressuur en loopt regelmatig voor de sulky.

 

Sinds midden oktober 2014 heb ik er nog een pony bij. Een Welsh merrietje genaamd Bailey en is 5 jaar oud(Linker pony op foto hier boven). Net als Nadja kan Bailey een aantal dingen van vrijheidsdressuur. Ook zal ze voor de wagen bekeerd gaan worden. Bailey zal ook vaak voor mijn lens komen te staan. Toen ik Bailey voor het eerst zag was ze twee daagjes oud toen ik foto's van haar kwam maken. Paar maanden later hoorde ik dat ze te koop stond en heb ik haar gekocht.

 

Ook bezit ik over geduld waardoor ik gewoon de tijd neem om foto's te maken.